viernes, 23 de enero de 2009

ICV-EUiA; UN ENCERT QUE HA FET MÉS FORTA L’ESQUERRA TRANSFORMADORA



Fa cinc anys que les diferents famílies de l’esquerra transformadora ens vam posar d’acord per tal de crear una coalició forta i de futur mitjançant la qual avançar en millors condicions, amb la voluntat d’esdevenir més influents a la millora de la qualitat de vida dels mataronins i mataronines. Ara, creiem que ha arribat el moment de fer un pas endavant aprofundint en aquest encert que és la coalició ICV-EUiA.

Creiem que ha arribat el moment d’expandir-la i situar-la al centre de l’esquerra transformadora, per tal d’esdevenir l’eix vertebrador de tota aquella gent que vol continuar treballant per una ciutat, Mataró, més compromesa en relació a un món més just i igualitari.

Creiem en la coalició ICV-EUiA com una eina capaç de fer front als nous reptes actuals: la crisi econòmica que colpeja treballadors i treballadores, la immigració, la despolitització i l’individualisme creixent entre treballadors i joves.
Creiem en la coalició ICV-EUiA com una eina capaç de fer front a l’ofensiva neoliberal mitjançant l’articulació del debat de l’esquerra social i política.

Creiem en la coalició ICV-EUiA com una eina útil de representació de les demandes i solucions dels problemes de treballadors i treballadores i dels sectors de població més populars.

Per tot això creiem en el desenvolupament de la coalició en el territori, com un pas endavant en la vinculació, col·laboració i compromís entre la coalició i especialment aquells que no estan adscrits a ICV o EUiA. Finalment, et convidem a apropar-te mitjançant la teva participació i la teva col·laboració per a fer, entre tots i totes, una coalició més forta i més útil.

1 comentario:

Maxi dijo...

Encert, Valentia, Trempera militant, sol.lucions encertades a la manca d'un espai de lluita i transformació social.

Totes aquestes i altres adjectius o definicions, es troben en el camí que heu obert amb la vostra decisió.

Us felicito, i espero que pensaments com aquest, que gent de ICV varem intentar portar a l'Assemblea Nacional mitjançant Manifest de Maig s'estenguin com una taca d'oli pels diferents municipis i territoris on té presencia la coalició

Salut i Revolució